040 350 7060
klo 9.00 - 19.00
myös viikonloppuisin.
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös 

Succeed FBT™ testeri

Testaa hevosesi ruuansulatuskanavan kunto
Hinta56,00 €

SUCCEED® rakeet ylläpitoon

Ruuansulatuksen kuntoutusohjelma®
Hinta170,00 €

SUCCEED® tuubit

Hinta210,00 €

Ruoansulatusjärjestelmän kuntoutusohjelma®

SUCCEED® on ruoansulatuksen kuntoutusohjelma, joka edistää ruoansulatuskanavan terveyttä, jopa aktiivisen harjoittelun aikana. Tämä tuote on ainutlaatuinen ravintolisä. Se on ensisijaisesti suunniteltu ravi-, ratsastus- ja urheiluhevosille, mutta toimii tehokkaasti myös kaikilla muilla ryhmillä kuten siitos-, näyttely ja seurahevosilla. SUCCEED® sopii myös varsoille.

SUCCEED® on turvallinen käyttää. Se maistuu hevosen suussa hyvälle ja hevonen syö sen mielellään! Tätä tuotetta ammattilaiset suosittelevat.

Kun hevoset syövät vain kaksi tai kolme kertaa päivässä, sylkeä erittyy paljon vähemmän puskuroimaan vatsahappoja (suola-, sappi- ja pepsiinihapot), jotka voivat olla pH arvoltaan jopa 1,5. Modernit ja jalostetut rehut pahentavat ongelmaa, sillä ne sisältävät erittäin vähän pureskelua vaativia ravintokuituja vähentäen näin ollen ratkaisevasti syljeneritystä.

Nykypäivän hevosen, varsinkin urheiluhevosen, elämä on kaukana ihanteellisesta ja niiden ruoansulatusjärjestelmä kohtaa päivittäisiä haasteita valmennuksen, kuljetuksen ja kilpailun aikana. SUCCEED® sisältää perinteisiä ravinteita, jotka tukevat ruoansulatuskanavan normaalia tervettä toimintaa jopa aktiivisen harjoittelun ja kilpailun aikana.

Nyt voit tilata SUCCEED® tuubeja myös kappalehintaan kokeiltavaksi. Suositellaan ärtyneen vatsan rauhoittamiseksi 2 tuubia tarvittaessa.

SUCCEED® on patentoitu Amerikkalainen tuote, joka on tunnettu ja arvostettu kaikkialla.

UUTUUS nyt Euroopassa! Succeed rakeet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ylläpitämään tervettä ruuansulatuskanavaa kilpailujen välissä tai kevyemmässä käytössä oleville hevosille. Succeed tuubit ovat kuitenkin ensisijainen suositus akuuttiin vaivaan ja voimakkaammaksi suojaksi ruuansulatuskanavalle ennen kovaa harjoittelua, kilpailuja tai muuta stressaavaa tilannetta. Tuubit sisältävät enemmän hyviä rasvoja ja hieman enemmän kuitua ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Valitse teille sopivin vaihtoehto.

Katso kaikki Succeed tuotteet ja lue lisää tuotesarjasta

Tuoteseloste
Annosteluohje: 

1. Viikko, aloituskuuri

Annetaan 1 tuubi, kaksi kertaa päivässä (aamu ja ilta)

Ensimmäisen viikon jälkeen, ylläpitokuuri

Annetaan 1 tuubi kerran päivässä

*Annostuubilla laitetaan suoraan hevosen suuhun.

Voidaan antaa ärtyneen vatsan rauhoittamiseksi 2-4 tuubia (2 kpl suositeltava annostus) tarvittaessa. Esimerkiksi stressivatsan suojaksi ennen kuljetusta tai tueksi ruoansulatusongelmiin.

Ainesosat: 

Tuoteanalyysi:

Raakaproteiini (Min) 8,32%
Treoniini (Min) 1,75%
Arginiini (Min) 1,40%
Raakarasvapitoisuus (Min) 44,72%
Raakakuitu (Max) 3,28%

Ainesosat:

Kauraöljy, Kaurajauho, Auringonkukkaöljy, kuivahiiva, L-Treoniini, L-Arginiini, Guarkumi

Vain eläin käyttöön!

Polar Lipidit (rasvat) Kauran öljyssä on runsaasti antioksidanttisia trienoleja ja tokoferoleja, sekä polar lipideja, jotka ovat tärkeitä vatsan epiteelisolujen välisten tiukkojen liitoskohtien muodostamisessa. On havaittu että lipidien lisääminen ruokavalioon tukee suoliston limakalvoja. Kun polar lipidit ovat kuljettaneet ravinnon, ne imeytyvät nopeasti suolistoon (ruoansulatuksen jälkeen, sappinesteiden ansiosta), jossa ne tuottavat lisäenergiaa hevoselle.

Beetaglukaani SUCCEED:ssa olevissa kaurajauhoissa on runsaasti Beetaglukaania, liukoista kaurakuitua. Beetaglukaani hillitsee sokerien vapautumista ruoansulatuskanavaan. Tämä auttaa estämään verensokeriarvojen heittelyt (etenkin hevosilla, joiden ruokavalio koostuu runsaasti energiaa sisältävästä runsas hiilihydraattisesta ruoasta). Beetaglukaani luo myös ohutsuoleen geelimäisen pinnan, joka hidastaa ruoan kulkua hevosen suolistossa ja mahdollistaa tärkkelyksen pilkkoontumisen ohutsuolessa.

Arginiini Aminohappo glutamiini on lihasten polttoaine, joka myös toimittaa typpeä suolen limakalvoilla oleville immuunisoluille. Lisäaineilla voidaan täydentää glutamiinia, jonka eläin kuluttaa haastavien olosuhteiden aikana.

Treoniini on välttämätön aminohappo ja tärkeä osa mysiinin jakelua koko suolistoon. Avustamalla aineenvaihduntaa ja ravinteiden imeytymistä treoniini ylläpitää toimivaa ruoansulatuskanavaa.

Nukleotidit Suolen seinämässä sijaitsevat epiteelisolut jakaantuvat jatkuvasti, onnistuen lopulta uusimaan täysin suoliston limakalvon noin kolmen päivän välein. Tähän jatkuvaan solujenjakautumiseen tarvitaan joka sekunti, miljoonien DNA-molekyylien uusiutumista. Jokainen DNA-molekyyli koostuu useasta miljardista nukleotidista. Tämä vastaa erittäin suuri energistä kemiallista synteesiä. On selvää, että terveiden nukleotidejen riittävän määrän säilyttäminen on erittäin tärkeää terveen ruoansulatuskanavan kannalta, erityisesti kilpahevosilla, jotka joutuvat elämäntyylinsä vuoksi kohtaamaan haasteita jatkuvasti. Näissä olosuhteissa, ruokavalion nukleotidilisät ovat osoittautuneet hyödyllisiksi.

Kuivahiiva on havaittu, että hiivasolut tarjoavat jatkuvaa tukea terveelle peräsuolelle, tarjoamalla ravitsemuksellista tukea hyödyllisten mikrobien tasapainon ylläpitämiseksi, joka on tärkeää tehokkaalle peräsuolen toiminnalle.

Säilyvyys: 
Pakkauspäivämäärä. Säilytettän kuivassa ja viileässä.
Huomioitavaa: 

Tutkimus:

Aikuisen hevosen vatsaan mahtuu 3-5 litraa ruokaa. Rauhaskudos vatsan alareunassa tukee ruoansulatusta happojen avulla, mutta vatsan yläosa koostuu suomuisista soluista. On arveltu, että tyypillisten laiduntavien hevosten vatsa on aina osittain täytetty ja puskuroitu kuitupitoisella ruoalla kuten ruoholla ja heinällä ja vähäinen liikunta pitää vatsan sisällön turvallisesti limakalvojen ja rauhaskudoksen peittämässä osassa vatsaa.

Moderneja tallihevosia, ruokitaan korkeahiilihydraattisella rehulla useimmiten kahdesti tai kolmesti päivässä, joten niiden vatsat ovat usein tyhjiä. Toisin kuin ihmisten, joiden ruoansulatus toimii tarvittaessa, hevosten vatsan alaosan rauhaskudokset erittävät jatkuvasti lisää happoja vatsan ollessa tyhjä. Happojen yhdistelmä muodostaa nousevan pH:n ankarasti happamasta pH 1,5 alavatsasta, miedompaan pH 6,5 arvon omaavaan ylävatsaan. Mutta kova harjoittelu voi nostaa osan ankarista hapoista, huonommin turvattuun vatsan yläosaan, mikä saattaa aiheuttaa kudosten heikentymistä. Sekä suorituskykyhevosille asetetun ruokavalion, että liikunnalle asetettujen vaatimusten on arveltu tutkijoiden (mm tohtori A.M. Merrit) mukaan olevan merkittävä aiheuttaja mahalaukun haavaumille.

Necroscopic tutkimus osoittaa, että erityisesti suoritushevosilla esiintyy suuri määrä paksusuolen haavaumia. Haavaumat voivat johtaa verenhukkaan, ärtyneisyyteen, palveluhaluttomuuteen ja huonoon ravintoaineiden imeytymiseen. Tämä saattaa vaikuttaa haitallisesti suorituskykyyn juuri niillä hevosilla, joiden odotetaan esiintyvän huipputehokkaasti kilpailuissa.

Tämä tutkimus osoittaa, että lähes kaikilla suoritushevosilla on jonkinlainen haavauma ja että vähintään 60% niistä on paksusuolen haavaumia. Nämä havainnot herättävät kysymyksiä suolen haavaumien syistä sekä vaikutuksista suorituskykyyn että niiden asemasta ensisijaisena syynä tai isona osatekijänä koliikissa. Lisätutkimukset ovat perusteltuja.

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
SUCCEED® tuubit
Hinta210,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €