040 350 7060
klo 9.00 - 19.00
myös viikonloppuisin.
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös 

Vetroflex® Equine

Tärkeää kollageenia
Hinta110,00 €

Vetrogard® Intense

Ainutlaatuinen patentoitu seos vatsan hyvinvointiin
Hinta115,00 €

Vetrocalm Intense INSTANT

Rento ja rauhallinen hevonen NOPEASTI
Hinta20,00 €

Vetrofen Intense 3.5g pussit

Liikkumisen mukavuutta nopeasti
Hinta5,00 €

Vetrolytes PLUS BCAA

Seuraavan sukupolven suorituselektrolyytti
Hinta3,90 €

Vetrofen® Equine

Hinta95,00 €

Nopea vaikutus, kivun lievittäjä

HUOM! Toistaiseksi pidempi toimitusaika. Odotamme uutta erää saapuvaksi vkon 44 aikana.

Todella nopeasti tehoava Vetrofen Intense.

Pitkän tai lyhyen aikavälin haasteisiin, esimerkiksi nivelten jäykkyyteen, lihaskipuihin tai lihaskolhuihin, tai muihin vaurioihin, jotka heikentävät hevosen suorituskykyä!

Vetrofen® tukee notkeita liitoksia, lihaksia, nivelsiteitä ja jänteitä, ja varmistavat liikkuvuudelle optimaalisen mahdollisuuden. Se myös edistää hevosen kokonaishyvinvointia ja elämänlaatua paremmin kuin mikään muu toinen tuote.

Vetrofen® takaa nopean, luonnollisen, sivuvaikutuksista vapaan, kestävän avun niin pitkäaikaisen rasituksen kuin lyhytkestoisten iskujen varalle ja on erinomainen tuote aktiivisen tai vanhenevan hevosen terveen liikunnan kannalta.

Pidä hevosesi terveenä, joustavana, onnellisena ja aktiivisena. Vetrofenilla on nopea ja kestävä vaikutus. Se on tieteellisesti kehitetty tarjoamaan tukea intensiivisen toiminnan tueksi tai fyysisestä vammasta toipumisen hoidossa, ja sen on osoittautunut hyödylliseksi annettaessa sekä ennen että jälkeen fyysisesti rasittavan suorituksen, helpottaakseen likkumisen mukavuutta ja palautumista.

Jauhemainen Vetrofen Intense on tarkoitettu erittäin nopeaan ja erittäin lujaan tukeen hevosellesi.

Turvallista käyttää kilpailuhevosilla. Vetrofen, ei sisällä kiellettyjä aineita.

Pysy terveenä Vetrofenin kanssa

Vetrofen on 100% luonnollinen ja voimakas antioksidantti, joka on nopeavaikutteinen ja turvallinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia lyhytaikaisessa tai jatkuvassa käyttössä. Mustelmiin ja pieniin kolhuista aiheutuneisiin tulehdustiloihin kohdistettu vasteaka on vain 3 tuntia, mutta tuotteen vaikutus on tehokkaimmillaan 6 - 12 tunnin kuluttua.

Vetrofenin edut nivelten, nivelsiteiden, lihasten ja jänteiden toiminnalle sekä joustavuudelle ja liikkumisen yleiselle mukavuudelle ovat vertaansa vailla. Se on täydellinen tuki harjoitteluun ja kilpailupäiviin. Lisäksi sen voimakkaat antioksidanttiominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen avun lyhytaikaiseen turvotukseen ja tulehduksiin liikuntaelimissä ja lihaksissa.en alueisiin.

Todistettu tehokkuus

Vetrofen Intensen ainutlaatuiset aineosat ovat johdonmukaisesti osoittaneet sekä kliinisissä tutkimuksissa että merkittävän markkinoilla tapahtuvan käytön yhteydessä, että ne voivat tarjota merkittäviä parannuksia lyhytaikaisissa tapauksissa, kuten kolhut, iskut, epävakaudet, pienet tulehdustilat, nivelvaivat ja jäykkyys. Vetrofen Intense on 100% luonnollinen, vapaa kielletyistä aineista, ei sisällä fenyylibutatsonia tai Pirunkouraa eli Harbagojuurta ja se on turvallinen säännölliselle käytölle myös kilpahevosilla. Vetrofen on maukas ja erittäin lempeä vatsassa.

Vetrofen Intense on SUPER NOPEA ja SUPER VAHVA lisäravinne. Se sisältää täysin luonnollisen antioksidanttiseoksen, joka pyrkii vahvistamaan/palauttamaan liikunnan mukavuuden ja kivuttomamman palautumisen. Vetrofen Intense on tieteellisesti muotoiltu auttamaan hevosia ja poneja, kun ne tarvitsevat tukea intensiivisen toiminnan, luonnollisen ikääntymisprosessin, rankan suorituksen ja palautumisen yhteyksissä.

Vetrofen® on patentoitu sekoitus Scutellaria Baicalensis (Baikalinvuohennokka) ja Acacia Catechu (Rohtoakaasia) uutetta. Näitä kasveja on käytetty elintarvikkeissa ja terveystuotteissa tuhansia vuosia etenkin Japanissa ja Kiinassa. Vetrofen Intensen kahta keskeistä ainesosaa on tutkittu laajasti ympäri maailmaa, ja ne tunnetaan kyvystä tukea kehon luonnollista tulehduksellista vastetta, samoin kuin tehokkaista antioksidantteista ja vapaiden radikaalien poistoaineista, jotka ovat nopeavaikutteisia, tehokkaita ja turvallisia.

Vetrofen Intense edustaa aivan uutta lähestymistapaa mukavuuden ja liikkuvuuden hallintaan käsittelemällä ainutlaatuisesti aineenvaihduntaprosessien tasapainoa.

  • Nopea ja turvallinen.
  • Kohdistuu kehon tulehdukselliseen vasteeseen.
  • Auttaa kehon luonnollista toipumisreaktiota lyhytaikaisiin ongelmiin, kuten mustelmiin, rasituksiin tai vammoihin.
  • Tukee mukavuutta, toimintaa ja joustavuutta nivelissä, lihaksissa, nivelsiteissä ja jänteissä, jotka kaikki voivat heikentää suorituskykyä.
  • Edistää hevosesi yleistä hyvinvointia ja elämänlaatua. Erinomainen pitämään aktiivisen tai ikääntyvän hevosen onnellisena ja liikkuvana.
  • Tukee kehon luonnollista palautumismekanismia intensiivisen toiminnan jälkeen.
  • Edustaa ainutlaatuista ja tieteellisesti todistettua lähestymistapaa mukavuuden ja palautumisen hallintaan.
  • Ei sisällä kiellettyjä aineita.
  • Mikään muu markkinoilla oeva tuote ei ole verrattavissa Vetrofeniin

Katso kaikki Animalife tuotteet ja lue lisää tuotesarjasta

Tuoteseloste
Annosteluohje: 
Hevosen koko Aloitusannos
/pv
Huoltoannos
/pv

Intensiivinenannos
/pv

Alle 400kg 2 mittaa 1/2 mittaa 1 mittaa
400-600kg 4 mittaa 1 mitta 2 mittaa
Yli 600kg 6 mittaa 2 mittaa 3 mittaa

Sisältää annosmitan. Yksi kukkurallinen mitta on noin 3,5g jauhetta.

Sekoitetaan ruokaan. Tarjoile aina myös raikasta vettä.

Vain eläimille. Annosteluohjeet yksilölliset, yllä oleva ohjearvona. Ravista hyvin ennen käyttöä. Varastoi viileässä, kuivassa paikassa, pois suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote ei ole luvanvarainen eläinlääke. Kaikki Animalife tuotteet on tarkoin tuotettu varmennetuissa tiloissa, joissa noudatetaan tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä © Animalife 2019.

Ainesosat: 

Yksi Vetrofen® kukkurallinen mittalusikka sisältää noin 3,5 g hienoa jauhetta, joka sekoitetaan kevyesti hieman kostutettuun ruokaan. Varmista, että hevonen saa annokset.

Vetrofen® sisältää 100% luonnollisia ainesosia.

Vetrofen® on patentoitu sekoitus Scutellaria Baicalensis (Baikalinvuohennokka) ja Acacia Catechu (Rohtoakaasia) uutetta.

Säilyvyys: 
Pakkauspäivämäärä. Säilytettän kuivassa ja viileässä. Käytön jälkeen sulje kansi huolella.
Huomioitavaa: 

Vetrofen® ei sisällä kiellettyjä aineita.

Vetrofen® ei tulisi käyttää tulehduskipulääkkeiden tai selektiivisten COX-2 tuotteiden kanssa yhdessä. Tämä vähentää tehoa ja voi aiheuttaa sivuvaikutuksia.

Vetrofen® on vain eläinkäyttöön, eikä sitä suositella kantaville tai imettäville.

Säilytetään kuivassa ja viileässä valolta suojattuna.

PAKKAUS:

105g noin 30 annosta, riittää yhdelle hevoselle jopa kuukaudeksi, riippuen annostelusta.

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
SUCCEED® tuubit
Hinta210,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €